computerles voor beginners

In deze cursus leert u alles over uw computer en de basis handelingen. Daaronder wordt verstaan het aan/uit zetten van de computer en het leren omgaan met de computer, toetsenbord en muis. 

Daarnaast wordt u vertrouwd gemaakt met een aantal computerprogramma's zoals windows-word, en windows paint. U leert hoe u programma's start en sluit, en ook hoe u bestanden opent en sluit. Ook het aansluiten en werken met een printer komt aan de orde.

En uiteraard wordt er een kijkje genomen op internet en e-mail.

Na afloop van deze cursus bent u in staat uw computer op basis niveau te gebruiken en kunt u een e-mail versturen en ontvangen, bestanden en foto's bekijken en beheren. En kunt u gebruik maken van internet.

Voor het volgen van deze cursus is  een eigen laptop niet noodzakelijk maar wel aan te raden, aangezien u de oefeningen dan in eigen tijd kunt herhalen. 

De cursus duurt 6 weken en zal 45 minuten duren per les. De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen € 60,00. Deze cursus wordt individueel gegeven bij voorkeur op uw woonadres maar het is ook mogelijk om de cursus op een andere locatie te volgen. Juf Einstein heeft enkele locaties hiervoor beschikbaar.

U kunt het formulier invullen en hierop aangeven of u de cursus op uw woonadres of elders wilt volgen. Altijd is de cursus individueel om zo optimaal profijt te hebben van deze basis curusus.

 

 

 

 


 

Maak jouw eigen website met JouwWeb